Antena Căutare

Aura Vasile schimba barca PSD cu cea a UNPR

Aura Vasile, viceliderul grupului PSD din Camera Deputatilor, schimba barca PSD cu cea a UNPR.

UPDATE 19.00: Aura Vasile, internata de urgenta la Spitalul Universitar

In varsta de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD. Considerata o apropiata a vicepresedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile era secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizatiei PSD a municipiului Bucuresti. De asemenea, ea era membru in Consiliul National al PSD si membru al Biroului Executiv al Organizatiei de Femei a PSD.

"Am avut mici dispute, dar, in acelasi timp, ca si comunicare interpersonala, a fost una foarte buna. Este o doamna care are o fata aproape de varsta mea, drept care am vorbit foarte mult ca intre prietene", a declarat Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, adaugand ca "ma bucur ca a facut acest gest. Este o optiune personala a dumneaei. Ii doresc mult succes in cariera politica (...) Diferentele de opinie nu dispar niciodata, dar nici nu e bine pentru sanatatea democratiei".

Foto: Intactimages

Berceanu merge pe mana Elenei Udrea: Videanu, o solutie buna pentru Primaria Capitalei... Dorinta de Craciun a deputatului Alin Popoviciu: “Sa ajunga comentator la Antena 3″...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x