Căutare Live

Averea lui Iohannis, investigată de A.N.I.! Informații bombă, „scăpate” într-un document întocmit de procurori

Procurorii au dezvăluit, din greșeală, o informație șocantă despre Klaus Iohannis.

Averea lui Klaus Iohannis este investigată de Agenţia Naţională de Integritate încă de acum 11 ani. În 2009, ANI s-a sesizat că averea lui Iohannis depăşeşte veniturile obţinute de acesta.

„A acumulat o avere ce depăşeşte veniturile realizate şi nu a respectat dispoziţiile legale referitoare la completarea şi depunerea declaraţiilor de avere şi interese”, susţine ANI.

Informația a apărut, în mod spectaculos, în ordonanța prin care procurorii anunță că au clasat dosarul privind casele președintelui.

Nu vom putea ști exact cum a obținut Klaus Iohannis această avere, până ce nu își va încheia al doilea mandat de la Palatul Cotroceni, în 2025.

Sursa: Antena 3

Deputatul PSD Valeriu Steriu, iniţiatorul legii prin care jurnaliştii sunt scutiţi de plata impozitului pe venituri: Nu ... Şeful social-democraţilor ieşeni: Costel Alexe ar trebui să plece din fruntea Ministerului Mediului, după cartonaşele ga...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri