Antena Căutare

Basescu a sesizat Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, presedintelui Curtii Constitutionale o cerere de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Parlamentul Romaniei, pe de o parte, si presedintele Romaniei, pe de alta parte, informeaza Mediafax.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a transmis vineri, 6 iulie, presedintelui Curtii Constitutionale o cerere de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Parlamentul Romaniei, pe de o parte, si Presedintele Romaniei, pe de alta parte", se arata in comunicatul transmis de Administratia Pezidentiala.

Traian Basescu a fost suspendat, vineri seara, din functia de presedinte al Romaniei cu 256 de voturi pentru. Impotriva suspendarii au existat 114 voturi. Parlamentul a votat si data de organizare a referendumului. Acesta va avea loc pe 29 iulie. Pana atunci, Crin Antonescu va fi presedintele interimar al Romaniei.

FOTO: EPA / Intact Images

Traian Basescu: "Cu certitudine mergem la Referendum"... Crin Antonescu preia interimatul functiei de sef al statului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x