Antena Căutare

Basescu il ataca dur pe fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu: "Un premier catastrofal!"

Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur pe fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, pe care l-a catalogat drept “un "premier catastrofal” si un “om fara caracter, care a distrus economia”. Basescu a explicat de ce nu mai face bai de multime si i-a dat drept la replica lui Andrei Plesu.

UPDATE


"N-as vrea sa spun public lucruri care sa nu ii placa lui Plesu despre cum l-am vazut eu ca si consilier. Si il invit la decenta. Este ultimul apel la decenta pe care il fac la Andrei Plesu"


"Curaj am, slava Domnului! Daca se refera la intratul in multime, trebuie sa va spun ca nu ma feresc de multime. Pe de alta parte, atat timp cat stii reactia, ca fluiera, ca... ce rost are sa te duci in multime? E ca si cum ai provoca. In niciun caz, in calitate de presedinte, nu ai dreptul sa provoci oamenii. Deci este o chestiune de bun simt"

"Tariceanu a fost un premier catastrofal, cu o furie extraordinara impotriva viitorului economiei. Sa ai o asemenea economie nationala si sa faci deficit de 5,4% este de neconceput. Nu puteam sa-i mai dau un mandat din doua motive. In primul rand, a distrus echilibrele macroeconomice, in al doilea rand nu a avut urma de caracter. O fi el frumos, o avea papion, dar cand vine vorba de caracter..."

"sa-i roage sa vina in guvernare" "Raspunsul liberalilor a fost nu. Eu, care avusesem lectia lui Tariceanu... Ganditi-va ca nici nu stiu daca mai aveam acord scris in Alianta DA... Nu a mai putut candida domnul Stolojan, l-am inlocuit eu... Nu cred ca a mai stat cineva sa scrie protocolul, iar in protocol se mentiona ca PDL da prim-ministru. Am fost extrem de corect cu liberalii si cu Tariceanu, le-am dat functia de prim-ministru. Care a fost rezultatul? La scurt timp, domnul Tariceanu sustinea cu toata taria suspendarea presedintelui. Pai cum sa-i mai fi dat lui Tariceanu, care a si dus finantele publice in catastrofa?"

"au ascuns toatre scrisorile astea si au facut ceea ce au facut"

"Sunt tehnocrati care ar putea fi prim-ministri. Problema este apolitica, daca accepta coalitia sau nu, asta e problema."

PDL nu vrea marirea salariilor bugetarilor: Boc neaga discutiile referitoare la cresterea salariala... Aura Vasile (PSD): Franks e "diavolul cu pantofii gauriti", trimis sa distruga Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x