Antena Căutare

Basescu, la baie de multime pana la brau

"Sa traiti bine, ca mine, din doi in doi ani!". Cam asta i-a urat un bacauan presedintelui Traian Basescu sambata, cu ocazia „vizitei de lucru" a presedintelui in zonele afectate de inundatii.


Liderul statului a vizitat localitatea Saucesti in 2008, pentru a reveni in 2010. Tot ploile l-au adus si de data aceasta. Satenii l-au intampinat in stilul care a devenit caracteristic: cu plangeri, cu rugaminti si cu lacrimi in ochi.

Peste 2.500 de persoane au fost nevoite sa plece de acasa, doar in apropiere de Bacau.

Nu este prima oara cand se intampla asta si nu se stie daca va fi ultima. Presedintele a promis ca "dig o sa facem noi, dar sa se termine ploaia".

Jandarmeria lupta cu natura, Crucea Rosie lupta cu natura, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta lupta cu natura, oamenii lupta cu teama de a nu mai gasi ce au lasat in urma, mai ales dupa anuntarea continuarii codului galben. Presedintele lupta cu valurile, cu "parfumul" de tuica de pruna al unor localnici care s-au gandit sa nu se ude doar pe dinafara, face poze si pleaca.

Fix 15 minute, cat sa intre pan la brau in apa, ca da bine la imagine. In urma raman aceiasi localnici de acum doi ani, cu aceleasi necazuri, cei care ii ajuta cum pot, caci noi toti ne intoarcem pe aceleasi drumuri pe care am venit.

Tot articolul, in Jurnalul National

Washington + Bucuresti = LOVE STORY din interes, in reprize... Galatiul de sub apa vazut de Emil Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x