Antena Căutare

Basescu le-a cerut PDL-istilor sa aprobe trimiterea in justitie a dosarului lui Dan Pasat

Presedintele Traian Basescu le-a cerut, luni, parlamenarilor PDL sa aprobe trimiterea in justitie a dosarelor de la Parlament, facand referire la deputatul PDL Dan Pasat. De asemenea, seful statului i-a criticat pe liderii partidului pentru ca nu fac declaratii publice in sprijinul formatiunii.



In acelasi timp, seful statului a precizat ca PDL nu trebuie sa cada in greseala PSD de a critica activitatea magistratilor, aratand ca in procesul justitiei nu se mai poate interveni.

In cadrul intalnirii presedintelui cu partidul democrat-liberal, Traian Basescu s-a aratat nemultumit si de faptul ca PDL "nu s-a obosit pana acum sa-l apere". Astfel, Basescu i-a criticat pe "greii" partidului, mentionand ca "stelele partidului stau bine ascunse in transee, ca sa nu-i atinga vreun glont".

Mai mult decat atat, seful statului le-a recomandat democrat-liberalilor care merg la diverse posturi de televiziuni pentru a apara partidul sa se documenteze in prealabil.

Presedintele Traian Basescu a participat, luni seara, timp de o ora si 20 de minute, la sedinta grupului PDL unde s-a discutat despre prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare care va incepe la 1 februarie.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Sediul PDL din Bistrita a fost vandalizat. "Hotii!", "Jos PDL!" si "Traiti bine?”, mesajele scr... Boc: "Nu dam bani tinerilor intreprinzatori ca sa-i cheltuie in Bamboo!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x