Antena Căutare

Basescu: Ponta nu e matur. Discutiile dintre PSD si PDL sunt "mizerabile"

Presedintele Traian Basescu a declarat, pentru Radio România Actualităţi, ca discutia dintre PSD si PDL pe tema Legii pensiilor a fost una "mizerabila" si ca Victor Ponta nu este "matur" inca.

"Victor Ponta a prezentat motivatia fara sa mai astepte un raspuns din partea mea. Motivatia suna cam asa: pentru ca presedintele nu face ordine in Parlament ca mediator. Asta arata lipsa de maturitate a lui Victor Ponta sau reflexele unui procuror care nu are nimic comun cu democratia", a declarat Traian Basescu.

"Victor Ponta nu e matur inca, e un copil cu care se joaca unii. Ii spun: fa aia, fa aia si el le face vesel", a continuat acesta.

De asemenea, seful statului a judecat si cearta din plenul camerei dintre Roberta Anastase si liderul PSD Victor Ponta. Acesta a spus ca, desi cei doi se acuza intre ei doar cu vorbe, fara a proba practic nimic, tinde sa il condamne pe social democrat, intrucat acesta in loc sa isi apere pensionarii, a iesit din sala de plen.

"Atunci cand vrei ceva, stai si te bati in Parlament, nu iesi afara. Asta imi da o confirmare ca totusi Roberta Anastase are dreptate, PSD a cerut bani ca sa iasa din sala. Care este altfel rostul PSD care spune: noi aparam pesnionarii, dar cand sa-i apere au parasit sala. Au cerut bani, as putea judeca. Daca stateau acolo, ar fi putut numara, si PSD are multi parlamentari, daca erau in Parlament i-ar fi batut la vot pe cei de la PDL, dar ei au plecat, este clar ca a fost o intelegere, dar nu-i treaba mea sa ma bag in ce fac parlamentarii. E si mizerabila discutia, deci eu nu as vrea sa o mai comentez", a mai spus presedintele Romaniei.

Traian Basescu a categorisit ca fiind "imorala" presupusa actiune a lui Victor Ponta de negociere a sortii pensionarilor, pentru ca "parlamentarii din diverse colegii sa faca nu stiu ce investitii".

"Daca discutam despre imoralitate, nu stiu unde e mai mare imoralitatea atunci cand cei pe care ai pretentia ca ii aperi, sunt negociati pe bani pentru parlamentarii din diverse colegii ca sa faca nu stiu ce investitii", a concluzionat presedintele Basescu.

Roberta Anastase si Victor Ponta au avut, marti, o discutie extrem de aprinsa in Parlament pe baza Legii Pensiilor, discutie care s-a incheiat cu o plangere penala din partea ambelor parti: una pentru fraudare a votului

Basescu: "I-am cerut presedintelui Sarkozy sa incerce sa stopeze expulzarea romilor"... Basescu acuza presa de informare mincinoasa: Situatia din Romania e grea, nu disperata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x