Antena Căutare

Gigi Becali a fost achitat in dosarul schimburilor de terenuri

Gigi Becali, alaturi de alte trei persoane, a fost achitat in dosarul schimburilor de terenuri, din lipsa de probe.

Gigi Becali, fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc, fiica acestuia, Ioana, si generaul Dumitru Cioflina au fost achitati de ICCJ in dosarul care ancheta un schimb de terenuri. Magistratii au declarat ca nu exista probe care sa sustina acuzatia, informeaza Mediafax.

Judecatorii noteaza ca "se mai afirma in rechizitoriu faptul ca, de la data incheierii contractului, inculpata Ioana Babiuc nu si-a exercitat dreptul de proprietate, in sensul ca nu a formulat cerere de deschidere de rol fiscal, nu s-a inscris in cartea funciara si nu si-a delimitat proprietatea, sustineri ce sunt contrazise chiar de probatoriul administrat de procuror in cursul urmaririi penale".

In concluzie judecatorii ICCJ arata ca "niciunul din aspectele invederate de catre Parchet nu este de natura sa sustina, din punct de vedere probator, acuzatia formulata, aceasta ramanand la nivelul unei simple prezumtii".


Claudiu Saftoiu, validat ca presedinte director-general al TVR... Bucurestiul, gazda Congresului Popularilor Europeni. Vezi cum s-au pregatit politicienii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x