Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Berceanu: "PDL nu ataca ci schimba saptamana aceasta presedintele Senatului"

PDL va reusi sa schimbe, saptamana aceasta, presedintele Senatului, deoarece cererea democrat-liberalilor nu poate fi nici constitutionala si nici neconstitutionala, a prognozat luni, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

"Nu-l atacam, schimbam presedintele Senatului prin vot. De mult prea multe ori oprim lucruri care nu ne plac prin a nu le discuta, vezi formula lui Geoana, ca sa nu se ajunga la discutarea revocarii pe ordinea de zi a Senatului nepunand pe ordinea de zi o cerere. O cerere nu poate fi nici constitutionala, nici neconstitutionala. Este cererea unor senatori de a discuta ceva, de exemplu cererea unor senatori de a discuta despre influenta razelor de luna asupra galosilor de guma", a explicat Berceanu initiativa senatorilor PDL.

El a mai sustinut ca, de vreme ce majoritatea celor prezenti in Senat vor sa discute aceasta problemă, nimeni, nici Curtea Constitutionala, nici presedintele tarii, nici cel al Senatului nu pot impiedica dezbaterea.

"Ca in cursul dezbaterii se ajunge la o concluzie sau la alta, este altceva, dar ideea ca cineva stabileste Ťmie mi se pare
ca e neconstitutional ce vreti voiť, mi se pare o alta incalcare grava a Regulamentului
", a mai spus Berceanu.


Recomandari