Antena Căutare

Birchall: În prea marea sa înţelepciune, doamna Dăncilă mi-a reproşat că am vorbit despre Justiţie; era în fişa postului, că nu era să vorbesc despre vreme sau broşe

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall spune că Viorica Dăncilă i-a reproşat că a continuat s discute despre Justiţie, deşi partidul a decis după alegerile europarlamentare, să nu se mai abordeze acest subiect. ”Era în fişa postului, că nu era să vorbesc despre vreme sau broşe”, susţine Birchall.

Fostul ministru Ana Birchall spune că, în ”prea marea sa înţelepciune”, pentru a justifica excluderea sa din PSD, Viorica Dăncilă făcea referire la faptul că s-a decis să nu se mai vorbească despre Justiţie, după referendumul din mai, dar ea a continuat să abordeze subiectul.

”Păi, doamna Dăncilă, era în fişa postului de ministru al Justiţiei să vorbesc despre Justiţie, despre nenorocirile pe care le-am găsit în legile făcute şi în timpul mandatul dvs. de «Comisia specială Iordache», de exemplu, despre asaltul asupra Justiţiei, că doar nu era să vorbesc despre vreme sau despre broşe....Cât despre «Ne-am învăţat lecţia şi nu vrem să mai repetăm greşelile făcute», tocmai asta am făcut în calitate de Ministru al Justiţiei: am respectat votul românilor de la referendum care ne cerea să punem punct greşelilor făcute în trecut în Justiţie, să oprim asediul nefast asupra justiţiei şi să începem să recâstigăm încrederea românilor că justiţia şi domnia legii chiar sunt respectate şi aplicate”, a scris, joi, pe Facebook, Ana Birchall.

Aceasta a făcut referire şi la raportul MCV.

”Aseară am mai citit încă o minciunică, anume că dvs., d-na Dăncilă, aţi fi fost lăudată în ultimul raport MCV! Mă îndoiesc că aţi citit raportul, deşi trebuia. Dacă l-aţi fi citit, aţi fi observat că NU sunteţi deloc lăudată, ci mai degrabă criticată! În raportul MCV este lăudată exact acea perioadă în care mi-am exercitat mandatul, conform aşteptărilor, acelaşi mandat pe care dvs. îl criticaţi!”, a mai scris Birchall.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, marţi seară, că fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall şi Cosmin Guşă au fost excluşi din PSD. Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall spune că a aflat din presă despre excluderea sa din PSD, întrucât nu a fost invitată la şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a afla acuzaţiile şi a răspunde.


Sursa : news.ro

Ministrul de Interne: Raportul referitor la evenimentele din 10 august,din Piaţa Victoriei a fost desecretizat şi transm... Viceprimarul Aurelian Bădulescu a sesizat CSM, acuzându-l pe ministrul Economiei că avea cunoştinţă despre o sentinţă ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x