Antena Căutare

Blaga: "Niciodata nu am fost implicat in actiuni ilegale"

Vasile Blaga a raspuns acuzatiilor presedintelui Pro Lex, Vasile Lincu, referitoare la implicarea sa in scandalul spagilor din vami. PDL a respins asocierea cu orice fapta de coruptie din vama sau din orice alta institutie.

"am fost singurul partid care nu a avut niciodata probleme cu Curtea de Conturi. Exista o anumita orchestrare in jurul ideii ca PDL ar sprijini coruptia. Niciodata un alt guvern nu a luptat mai mult impotriva corputiei.


Nu pot sa nu vad ca astazi au fost lansate anumite banuieli vis-a-vis de activitatea mea. Nu am ce sa-mi reprosez din acest punct de vedere. Nu am fost implicat niciodata in actiuni ilegale si nici nu voi fi implicat"
, a declarat Blaga.

"S-au spus minciuni in serie. Niciodata nu am avut intalnire in echipe care sa faca propuneri de numire in vami. Nu am propus pe nimeni ca sef de vama sau de tura", a conchis Blaga.

Presedintele Pro Lex, Vasile Lincu, a declarat astazi ca Vasile Blaga ar fi implicat in cazul spagilor din vami. Lincu a mai precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca beneficiarul final al mitelor ar fi PDL.

foto: Intact Images

Antonescu, despre drumul spagii din vami catre PDL: Sper ca nu e nicio surpriza... Motiunea de cenzura pe Codul Muncii, citita in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x