Antena Căutare

Boc: "Motiunea de cenzura pe Codul Muncii nu are nici o sansa sa treaca"

Motiunea de cenzura pregatita de Opozitie pentru Codul Muncii nu are nici o sansa sa treaca, considera premierul Emil Boc. Primul-ministru a precizat marti, in Parlament, ca proiectul de modificare a Codului Muncii reprezinta produsul vointei coalitiei de guvernare si intareste puterea oamenilor dornici sa munceasca, nu pe cea a liderilor de sindicat.

"Prezint astazi produsul vointei coalitiei, care corespunde nevoilor tarii de a se crea mai usor locuri de munca. Cu totii avem interesul comun de a avea mai multe locuri de munca, iar partenerii nostri sociali nu vor fi exclusi de la dialog. Codul Muncii nu este insa pentru intarirea puterii sindicatelor, ci a omului care este dornic sa munceasca"


Rugat de jurnalisti sa comenteze motiunea de cenzura pregatita de opozitie, premierul a afirmat ca o astfel de actiune nu este nici prima si nici "ultima" la adresa Guvernului, dar ca nu are sanse sa treaca.

Dupa scurta declaratie de presa data, premierul Boc a impartit flori ziaristelor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Reprezentantii USL au pregatit textul motiunii de cenzura, intitulata "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate". Motiunea urmeaza sa fie depusa, dupa ce Guvernul isi va angaja raspunderea.

Guvernul ar putea fi demis in cazul in care o motiune de cenzura, depusa in termen de trei zile de la prezentarea programului, a declaratiei de politica generala sau a proiectului de lege, a fost votata. (foto: Intact Images)

sursa:Antena3

UPDATE! Motiunea pe noul Cod al Muncii, citita miercuri si votata pe 16 martie... UPDATE! Guvernul si-a asumat raspunderea pentru noul Cod al Muncii. Boc: "Vrem sa realizam o Romanie competitiva&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x