Antena Căutare

Boc: Noul ministru al Educatiei trebuie demis pentru ca a plagiat o lucrare japoneza

Fostul premier Emil Boc il acuza pe noul ministru al Educatiei, Ioan Mang pentru furt intelectual. Mai exact, noul titular al portofoliului din Educatiei a plagiat o lucrare japoneza, spune Boc.

"Acesta ar trebui imediat sa-si dea demisia pentru ca plagiat o lucrare japoneza!.[...]Demisia este primul gest care se impune in acest moment.[...]PDL cere demisia ministrului Educatiei pentru faptul ca intreaga opera pe care o are este un plagiat de duzina", a atacat Boc.

In varsta de 54 de ani, Ioan Mang este senator de Bihor si membru in Comisia pentru invatamant. Din 2003, el este profesor universitar la Universitatea Oradea, la Facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei.

In 1998, Ioan Mang si-a luat doctoratul in calculatoare, in perioada 1999-2003, Mang a fost conferentiar, iar in 1990 - 1999 a fost Sef de lucrari la aceasta universitate.

In 1985 - 1990, el a fost Cercetator stiintific la Institutul de Proiectari Automatizari, iar in perioada 1983 - 1985 a fost inginer angajat al I.I.R.U.C. Bucuresti, conform CV-ului publicat pe site-ul Senatului.

VEZI CV-ul complet al lui Ioan Mang!

Foto: Intact Images

Sova: Pragul electoral va fi scos din Legea Ponta-Antonescu la Camera Deputatilor... Andrei Zaharescu, purtator de cuvant al Guvernului Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x