Antena Căutare

Andrei Zaharescu, purtator de cuvant al Guvernului Ponta

Andrei Zaharescu, prezentator TV la postul Antena 1, este noul purtator de cuvant al Guvernului. Anuntul a fost facut marti seara in cadrul emisiunii “Sinteza Zilei”, chiar de Victor Ponta.

"Am decis numirea purtatorului de cuvant. Sper sa fie o veste buna pentru jurnalisti, desi pentru dumneavoastra o sa fie o veste proasta pentru ca o sa pierdeti un coleg. L-am rugat si a acceptat", i-a spus Ponta lui Mihai Gadea la Antena 3.

„Propunerea a venit din partea premierului, saptamana trecuta. Am stat, m-am gandit, am intors-o pe toate fetele si am acceptat. Cred ca a contat modul meu de adresare catre telespectator" . [...] Am fost surprins, mi-a dat alte nopti nedormite. [...] Vreau sa explic ceea ce explicam si pe TV, astfel incat lumea sa inteleaga ce se intampla. Primul lucru in comunicare este intelegerea. Daca arunci cu cifre peste cifre, nimeni nu pricepe nimic. Este nevoie de cineva care sa vorbeasca pe ințelesul tuturor", a spus jurnalistul, pentru Paginademedia.ro



Andrei Zaharescu este un jurnalist inca din 1996, este casatorit cu Andreea Berecleanu si are doi copii: o fata, Eva, si un baiat, Petru.

Zaharescu a urcat prima data pe scena ca actor la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploiesti, iar din 2003 a prezentat emisiuni de divertisment, dar si Observatorul, la Antena 1.

Boc: Noul ministru al Educatiei trebuie demis pentru ca a plagiat o lucrare japoneza... Lucian Duta: Ponta are atitudine de "procuror stalinist"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x