Antena Căutare

Boc: "Nu dam bani tinerilor intreprinzatori ca sa-i cheltuie in Bamboo!"

Ajutorul financiar destinat tinerilor care infiinteaza microintreprinderi nu va fi eliberat intr-un mod necontrolat, ci pe baza unor facturi care nu le vor permite acestora sa cheltuiasca banii in Bamboo sau alte discoteci, a declarat, miercuri seara, la TVR, premierul Emil Boc.


UDMR a propus anul trecut programul de sprijinire a tinerilor intreprinzatori, printr-un pachet de masuri de relansare economica.

Cei care indeplinesc conditiile vor beneficia, prin Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM), de alocatii financiare nerambursabile reprezentand cel mult 50%, dar nu mai mult de 10.000 de euro sau echivalentul in lei, din valoarea proiectului aferent planului de afaceri, pentru care se face dovada surselor de cofinantare, conform proiectului de ordonanta de urgenta pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri.

sursa:Antena3

Basescu le-a cerut PDL-istilor sa aprobe trimiterea in justitie a dosarului lui Dan Pasat... Imunitatea deputatului PDL, Dan Pasat, anulata de comisia juridica a Camerei Deputatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x