Antena Căutare

Bogdan Dragoi, fostul ministru de Finante, a dat 2 milioane de euro pe un apartament de 750 mp

Bogdan Dragoi, consilierul presedintelui Traian Basescu si cel mai tanar Ministru de Finante din istoria Romaniei, traieste pe picior mare. Dragoi tocmai si-a achizitionat un apartament de tip penthouse situat in cea mai luxoasa cladire din buricul Capitalei, cu vedere la Lacul Herastrau.

Cu o asa achizitie, fostul ministru de Finante a depasit-o pana si pe Ioana Basescu fiica sefului sau. Daca Ioana Basescu a platit jumatate de milion de euro pentru un penthouse de peste 300 metri patrati situat in Baneasa, penthouseul lui Bogdan Dragoi are 750 de metri patrati si o valoare estimata de doua milioane de euro!!! O suma incredibila pentru o piata imobiliara prabusita sI greu de justificat daca ne uitam la ultima declaratie de avere depusa de Bogdan Dragoi in urma cu cateva luni.

Apartamentul de tip penthouse, situat pe Soseaua Nordului, are 750 de metri patrati, se intinde pe doua etaje (parter + 1) si are vedere la Parcul Herastrau. Apartamentul are patru dormitoare, patru bai, beneficiaza de finisaje de lux, parcare subterana si are deschidere spre o gradina interioara.

Cum a ajuns Dragoi sa aiba bani pentru o asa locuinta cu o valoare de doua milioane de euro? Raspunsul la aceasta intrebare nu reiese din ultima declaratie de avere a fostului ministru.

Bogdan Dragoi a fost ministru de finante si secretar de stat in Ministerul de Finante in cabinetele MRU si Boc. Acum este consilierul presedintelui Traian Basescu. La numai 32 de ani, Dragoi are o avere de invidiat si un tata apropiat de PDL, aripa Adriean Videanu. Fostul sef de la Finante are depozite bancare in lei in valoare de 110.800, circa 24.600 de euro, un cont in euro in suma de 3.995 euro si 500 de dolari, conform declaratiei de avere datata 29.05.2012, postata pe site-ul Ministerului de Finante. Conduce un autoturism Jaguar din 2006 si are ceasuri scumpe in suma de 15.000 de euro. Fostul oficial din Finante mai detine, singur sau impreuna cu familia, patru terenuri, din care trei in Bucuresti si unul in Calarasi, cumparate intre 2004-2005 si are actiuni care totalizeaza 40% din firma Toledo Real Estate.

CITESTE mai multe in Jurnalul National!

Codruta Kovesi va ocupa un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles... Adrian Nastase se intreaba din spatele gratiilor: "Statul de drept - o noua religie?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x