Antena Căutare

BP al Camerei: Investirea Guvernului Ungureanu, constitutionala

Biroul Permanent (BP) al Camerei Deputatilor a raspuns solicitarii presedintelui Curtii Constitutionale (CC), Augustin Zegrean, spunand ca hotararea plenului reunit al Parlamentului privind investirea Cabinetului Ungureanu este constitutionala.

"Biroul Permanent a aprobat un punct de vedere in care apreciem ca, in opinia noastra, hotararea nr. 1 a plenului reunit privind investirea Guvernului este constitutionala si ca pozitia celor doua grupuri parlamentare aflate in opozitie se dovedeste in afara cadrului legal", a declarat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ioan Oltean.

Oltean a mai spus ca la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor in care a fost adoptat acest punct de vedere a participat si liderul grupului parlamentar al PSD, Mircea Dusa, care nu a comentat in niciun fel decizia.

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a solicitat conducerii Camerei un punct de vedere privind sesizarea opozitiei in legatura cu investirea Guvernului condus de Mihai-Razvan Ungureanu, iar cererea a fost trimisa la Comisia juridica.

Foto: Intactimages

Pinalti l-a invins pe Ungureanu: Hahaianu ramane in Transelectrica... Laszlo Tokes: UDMR este pe placul politicului romanesc, pentru ca este un "partener ieftin"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x