Antena Căutare

Bucurestiul, gazda Congresului Popularilor Europeni. Vezi cum s-au pregatit politicienii!

Timp de doua zile, Bucurestiul este Capitala politica a Europei. Cel mai mare grup parlamentar de la Bruxelles, grupul Popularilor, din care face parte si PDL, se reuneste la noi intr-un mare congres. Angela Merkel, Silvio Berlusconi si Jose Manuel Barroso vor calca pe pamant romanesc. Insa, nici n-au sosit toti invitatii, ca politicienii nostri au si inceput circul.

Invitat la emisiunea lui Mihai Gadea, premierul Victor Ponta a tinut sa-i mai fluture o suspendare lui Basescu in caz de participare la congresul PPE.

"Am o singura problema constitutionala foarte grava. Conform Constitutiei Romaniei, presedintele Romaniei nu face politica, nu participa implicit la manifestari ale unui partid politic", a spus Victor Ponta.

Azi au iesit la rampa pedelistii, ca sa-i tina spatele presedintelui.

"Domnul Ponta iubeste cuvantul <> si, daca tot iubeste acest cuvant, pot sa spun ca si dumnealui incalca, din nou, decizii ale CC. Daca el are dreptul sa participe la mitinguri politice nu inteleg care e problema domnului Ponta ca presedintele participa la aceasta intalnire", a declarat vice-presedintele PDL, Anca Boagiu.

Iesirile liderilor PDL la televizor aveau loc chiar in timp ce liderii PPE incepeau sa aterizeze in Romania.

Agitatie a fost inca de dimineata la Parlament. Mana de lucru romaneasca n-a avut cautare nici macar in Casa Poporului. Muncitorii au fost adusi tocmai de la doamna Merkel de acasa cu tot cu echipamente.

PDL-istii au contribuit si ei, insa doar cu spiritul de observatie.

"Vine cu toate siglele, cu logistica specifica salilor din Parlament, oamenii nostrii care dirijeaza si sprijina fluiditatea delegatiilor", a declarat Mircea Toader.

Asadar ne-am pregatit temeinic. Congresul PPE, va avea loc miercuri si joi, insa doar in prima zi sedintele de lucru se tin la Palatul Parlamentului. Intalnirile de joi vor avea loc la Palatul Mogosoaia.

FOTO: EPA / Intact Images

Gigi Becali a fost achitat in dosarul schimburilor de terenuri... Victor Ponta: "Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x