Antena Căutare

Candidatura lui Gigi Becali pe listele USL la alegeri, girata de Crin Antonescu: "Are calitati care il recomanda pentru a deveni membru PNL"

Co-presedintele USL si liderul PNL Crin Antonescu a declarat, la Antena 3, ca a fost contactat de George Becali, care si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, Partidul National Liberal.

"Domnul Becali m-a contactat. Si-a exprimat intentia de a sustine, impreuna cu partidul sau, Partidul National Liberal. Am avut o discutie cu domnul Becali si am luat act de aceasta dorinta. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt deschise si se poate incheia un acord intre partide", a spus Antonescu, vineri, intr-o interventie telefonica in emisiunea "La Ordinea Zilei".

Potrivit lui Crin Antonescu, George Becali are calitati care il recomanda pentru a deveni membru al PNL. "Becali are o serie de calitati si o serie de ...lucruri discutabile. Nu vad ceva care sa impiedice inscrierea lui Becali in PNL, ca simplu membru", a afirmat co-presedintele USL.

Antonescu a precizat ca nu se pune problema intrarii Partidului Noua Generatie in USL, dar daca Becali vrea sa candideze pentru un mandat intr-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei trebuie sa se inscrie in unul dintre partidele Uniunii Social Liberale.

"Optiunea lui George Becali este catre PNL. Eu i-am spus ca lucrurile se pot discuta si se pot rezolva. Ramane ca saptamana viitoare sa luam o decizie", a mai spus Crin Antonescu.

Europarlamentarul George Becali, finantatorul Stelei, a declarat, joi seara, ca el va fi sustinut de USL pentru un mandat intr-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, iar PNG va sustine uniunea la alegerile din iarna. Mai multi membri ai PNL au afirmat insa, in aceste zile, ca nu este oportuna o fuziune a PNG cu PNL.

Gigi Becali a spus, miercuri, ca s-a intalnit in urma cu cateva zile cu presedintele PNL, Crin Antonescu, pentru a-i propune fuziunea cu PNG.

Calin Popescu Tariceanu: Singurul castig dintr-o asociere PNL - Gigi Becali ar fi doar daca liberalii s-ar apuca de fotb... Sondaj CCSB: USL, creditata cu 62% din intentiile vot la parlamentare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x