Antena Căutare

Caror bucuresteni vrea Udrea sa le redea Bucurestiul?

Lipsita total de inspiratie, Elena Udrea nu a gasit alt mod de a-i cuceri pe bucuresteni decat atacandu-l pe Sorin Oprescu si furandu-i sloganul de campanie, atrage atentia Nadina Nedelea, specialist in comunicare, autoarea discursurilor primarului general. Iar tupeul este fara margini, in conditiile in care este vorba despre aceeasi Elena Udrea, sotia lui Dorin Cocos, care pana nu demult ii storcea pe bucuresteni de bani in parcarile Dalli.

Numai ca Sorin Oprescu a oprit robinetul banilor care l-a propulsat pe Cocos in topul miliardarilor, anuland contractul ilegal cu Dalli.

"Preluarea parcarilor exploatate pana acum de Dalli inseamna respectarea legii domeniului public", a explicat Sorin Oprescu.

Astfel ca in iulie 2009 municipalitatea prelua de la 100 de amplasamente, cu peste 3.000 de locuri de parcare, care fusesera exploatate de SC Dalli Exim SA. Desi oficial spune ca nu mai are nici o legatura cu Dalli, pe Dorin Cocos nu l-a lasat inima sa stea deoparte, stenogramele in dosarul ALRO aratand ca afaceristul vegheaza din umbra la buna functionare a societatii.

"Dovedindu-si lipsa de maiestrie in imbinarea afacerilor cu politica, Elena Udrea i-a sarit in gat primarului general", scrie Nadina Nedelea, specialist in comunicare, pe site-ul personal, www.nadinanedelea.ro.

Atacul Elenei Udrea impotriva lui Sorin Oprescu a avut loc duminica, cu ocazia alegerilor din PDL Bucuresti.

"Bucurestiul trebuie redat bucurestenilor", spunea atunci Udrea, intrebandu-se retoric cat va mai fi lasat Sorin Oprescu sa faca ce vrea cu Capitala. "Eu vreau sa scapam bucurestenii de Sorin Oprescu, cel mai slab primar din ultimii 20 de ani. Cat timp il vom mai lasa sa faca ce vrea? (...) Sorin Oprescu a tradat si tradeaza bucurestenii. Acum avem sansa sa castigam. Bucurestiul nu este un experiment esuat al lui Sorin Oprescu, nu este un poligon de tragere al PSD", adauga Udrea.

Tot articolul, in Jurnalul National

Traian Basescu: Trebuie inchise 200 de spitale neperformante... Basescu: Romanii sunt mintiti si pacaliti zilnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x