Antena Căutare

Basescu: Romanii sunt mintiti si pacaliti zilnic

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la BNR, ca romanii sunt mintiti zilnic, "domnisoare rujate, cu ochii cat cepele" spunand cum se reduc salariile si trebuie salvati "banisorii" oamenilor. Seful statului a precizat insa ca acestia sunt bani pe care Romania nu ii produce si nu ii poate plati.

"Romanii sunt pacaliti zilnic, sunt mintiti. O sa vedeti fete rujate, cu ochii cat cepele: «se reduc salariile, sa le aducem banii, banisorii lor». Banisorii acestor oameni sunt bani pe care nu-i producem, ii imprumutam pentru a-i plati. Nu putem sa ne lasam pacaliti la nesfarsit de iluzii. Atunci, avem obligatia sa ne optimizam costurile in sistemul sanitar, unde a crescut alocarea in ultimii 10 ani de cel putin 4-5 ori. Rezultatul: datorita proastei gestionari, un sistem de sanatate mai slab decat acum 10 ani, mai putin performant", a afirmat Basescu.

Tot articolul, in Jurnalul National

Caror bucuresteni vrea Udrea sa le redea Bucurestiul?... Traian Basescu catre politicieni: "Fiti responsabili! La anul s-ar putea sa fie prea tarziu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x