Antena Căutare

"Cascheta" la control, in CSAT

Astazi, in sedinta CSAT, este asteptat raportul privind protestul politistilor din 24 septembrie, de la Cotroceni. "Nu am glumit, vreau raport al Guvernului referitor la ce s-a intamplat la 24 septembrie", spunea luni presedintele Basescu.

Intre timp, marti, la Cotroceni, seful statului s-a intalnit cu reprezentantii Consiliului National al Politistilor (CNP), iar discutiile pareau sa deschida o portita de dialog intre seful statului si oamenii legii. Intalnirea a starnit insa nemultumiri in randul protestatarilor si al celorlalti lideri de sindicat, care au declarat ca "cei pe care i-a primit seful statului nu le reprezinta interesele".

In timp ce unii lideri au fost primiti la Cotroceni, altii au primit amenzi. Astfel, liderii "Cartel Alfa", Bogdan Hossu si Toader Paraschiv, Sebastian Oprescu, presedintele SNFP, precum si alti sapte participanti la discutiile de la Palatul Cotroceni din timpul mitingului din 24 septembrie au fost amendati de Jandarmerie cu cate 10.000 de lei.

Marin Gruia, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, a declarat ca sefilor Inspectoratelor Judetene li s-au cerut liste cu politistii care au participat la actiunea de protest, lucru facut pentru intimidarea conducerii sindicatului si a amintit presedintelui ca incalcarea drepturilor sindicatelor este fapta penala.

"Intalnirea reprezentantilor CNP cu seful statului nu ne ajuta cu nimic. Dimpotriva. A fost asa o discutie fara temei. In legatura cu listele cerute cu participantii la miting, va spun sigur ca au existat. Ne-au informat si pe noi colegii din teritoriu ai caror sefi incercau sa afle cine a fost la miting, cum, de ce, cand. Nu imi spuneti mie ca decizia asta nu a venit de sus, de la Bucuresti.

Tot articolul, in Jurnalul National

PSD va propune un Guvern cu 13 ministere si 4 ministri delegati... Cadavrele politice de la picioarele Elenei Udrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x