Antena Căutare

Cadavrele politice de la picioarele Elenei Udrea

Drumul Elenei Udrea este presarat de cadavre. Cadavre politice, care au cazut victime pe altarul ascensiunii ei in functii, de la Cotroceni, pana la Guvern si PDL. Ultima victima, in ordine cronologica, a fost chiar ministrul de Interne, Vasile Blaga. Dupa ultimul sacrificat, intrebarea este ce politician urmeaza la executie publica pe lista ministresei.



Si Eva Peron ar fi putut, daca mai traia si astazi, sa ia notite dupa tacticile blondei noastre, care, nelegata prin pirostrii de crestetul prezidential, reuseste sa induca in creierul acestuia impulsurile necesare desenarii unei ascensiuni line catre puterea absoluta. Pentru sine, nu pentru presedintele pe care spune ca-l slujeste cu loialitate.

Daca numaram numai cadavrele politice aruncate de Traian Basescu langa tocurile doamnei Udrea, se deseneaza un drum care nu poate sa duca decat inapoi la Cotroceni, de unde a pornit ambitia. A fost la Cotroceni, consiliera, si au picat, rand pe rand, Adriana Saftoiu, Claudiu Saftoiu, Andrei Plesu, Renate Weber.

I-a poftit sufletelul sa fie ministru, dar si peste ministerele altora, au picat Videanu, Berceanu si Blaga. A dorit sa faca politica la varf, a primit varful PDL si cea mai mare organizatie a partidului, Liviu Negoita a fost trimis sa faca planton la Primaria de la Sectorul 3.

S-a impiedicat sotul legitim intr-un interes de business onest in jurul Postei, a cazut capul ministrului de la Telecomunicatii. Doar cand a vrut sa pice Boc la remaniere, presedintele a stat in cumpana. Ceasul insa ticaie, si Boc probabil va fi si el agatat pe peretele cu trofee din vila doamnei Udrea.

Citeste tot articolul pe Jurnalul!

Foto:

"Cascheta" la control, in CSAT... Dragnea: Nu suntem condusi de moguli. Este doar o reactie a slugilor speriate ale lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x