Antena Căutare

Casuneanu, retinut 24 de ore de DNA in dosarul lui Voicu

UPDATE 16.27: Costel Casuneanu a primit mandat de retinere pentru 24 de ore, in urma audierilor de la DNA in dosarul Voicu. Omul de afaceri Costel Casuneanu a venit la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), joi dimineata, insotit de avocatul sau, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Catalin Voicu a fost arestat pentru fapte de coruptie.

Nu am de ce sa ma tem pentru ca nu a facut nimic


Catalin Voicu a fost pus sub acuzare oficial in decembrie 2009 si a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in 23 martie. El este acuzat de trafic de influenta, de catre procurorii anticoruptie.

Pasaje din stenograme cuprinse in referatul privind arestarea senatorului Voicu releva legaturi intre lumea afacerilor, politica si justitie.

Potrivit anchetatorilor, Catalin Voicu ar fi uzat de influenta sa, in schimbul unor foloase, in dosare in care erau interesati Costel Casuneanu, senatorul PSD Alexandru Mazare, omul de afaceri Marius Locic, Marian Oprisan, Maria Schultz - vicepresedinta organizatiei PSD Dolj, notarul Manuela Mitrea, liderul PNL Ludovic Orban.

Premiera: CSM a dat aviz pentru arestarea judecatorului Florin Costiniu in dosarul Voicu... Senatorul Catalin Voicu solicita eliberarea din inchisoare sub control judiciar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x