Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ: Verdictul a venit acum! Cât timp vor sta în arest Elena Udrea și Alina Bica. Se pare că Udrea nu va scăpa de extrădare!

Elena Udrea și Alina Bica, arestate pentru 2 luni în Costa Rica! Decizia a fost luată de instanța din San Jose, după ce Elena Udrea și Alina Bica au ajuns în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Elena Udrea și Alina Bica, arestate pentru 2 luni în Costa Rica! Decizia a fost luată de instanța din San Jose, după ce Elena Udrea și Alina Bica au ajuns în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cdrul unei conferințe, șeful Interpol din Costa Rica a precizat că faptul că Elena Udrea are un copil nu împiedică extrădarea.

Astfel, este dezarmată cea mai puternică armă cu care avocatul Elenei Udrea se pregătea să combată o eventuală extrădare.

„După acţiuni de investigare şi monitorizare, două femei în vârstă de 44 de ani, ambele românce, date în urmărire de autorităţile române, au fost reţinute miercuri. Una dintre cele două femei, cu numele Udrea, era vizată de o alertă roşie de notificare a Interpol, pentru infracţiuni referitoare la corupţie şi abuz în serviciu, în baza unui mandat emis de Interpol Bucureşti”, anunţă Biroul pentru investigaţii judiciare din Costa Rica.

Imaginile ZILEI: Elena Udrea, arestată în Costa Rica. Experți judiciari din Costa Rica ne spun ce se va întâmpla mai dep... Interpol Costa Rica:”Guvernul României are la dispoziţie două luni pentru procedurile de extrădare”. Ce se va întâmpla c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x