Antena Căutare

Cazul Voiculescu-CNSAS: "Dosarul se va transa la CEDO"

Curtea Suprema a decis astazi sa mentina hotararea Curtii de Apel in procesul pe care Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Consevator, l-a intentat CNSAS. Astfel, judecatorii au decis irevocabil ca Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securitati, cu numele conspirativ "Felix" .

"Este un verdict absolut incorect, care reflecta imensele presiuni exercitate asupra magistratilor. Procesul va continua la CEDO! Decizia ICCJ imi ofera posibilitatea de a prezenta acest dosar in fata unei instante europene, absolut independente, care se plaseaza in afara oricarei suspiciuni.
Oricum, confirmand decizia Curtii de Apel, Inalta Curte a respins practic toate acuzatiile formulate la adresa mea, mai putin faptul ca i-am comunicat directorului intreprinderii de comert exterior al carei angajat eram, ca un cetatean austriac ma presa sa fug din tara. Atat a mai ramas din „mitul colaborarii", din uriasul balon de sapun umflat propagandistic in ultimii 5 ani: refuzul meu de a fugi din tara. Acest episod nu are, in mod evident, nicio legatura cu Securitatea. Toate celelalte acuzatii au fost considerate nefondate de Justitie, iar cine le va mai mai invoca va raspunde civil si penal
", a scris Voiculescu pe blogul personal.

Vanghelie, imun la "Jihadul lui Ponta"... Sebastian Lazaroiu crede ca Emil Boc ar trebui declarat erou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x