Antena Căutare

Vanghelie, imun la "Jihadul lui Ponta"

Marian Vanghelie, seful PSD Bucuresti, spune, in "Gandul", ca nu simte pericolul "Jihadului" declansat de Ponta in PSD, precizand ca este in campanie la Targu Mures si habar nu are ce se intampla in Capitala.

"N-am frecventa, n-am televizor, care Jihad?"

"Nu ma sperii eu de Jihad. Si pe urma care Jihad, ca eu sunt in campanie, la Targu Mures, habar n-am ce-i la Bucuresti. N-am avut frecventa, n-am avut televizor. Am ajuns la hotel la 12 noaptea", a declarat Vanghelie pentru "Gandul".

Vanghelie, un fin observator

"Uitandu-ma la ceea ce se intampla prin presa, am vazut multe chestii rostogolite, aranjate, nu stiu de cine. Eu cred ca sunt si anumite interese care incearca sa-mi creeze o problema mie cu el si lui cu mine. Am devenit insa un fin observator al acestor lucruri care apar in presa si nu ma mai las atras in discutii", a precizat Marian Vanghelie.

El a adugat ca nu a luat afirmatiile lui Ponta drept "taioase, directe" la adresa sa. "Au fost anumite probleme spuse mai nuantat. Si apoi, referitor la ceea ce s-a intamplat la votul bugetului in Consiliu, am explicat ca eu nu am niciun fel colaborare cu Udrea. Consilierii lor au majoritatea si nu au nevoie de voturile noastre sau sa negocieze cu noi.

Votul nostru a fost cauzat de faptul ca Oprescu nu a dat niciun ban pentru RADET, iar pe linie sindicala era vorba de protectia a 15 mii de oameni care lucreaza de acolo", a mai spus Vanghelie.

Ion Vasile: "Ponta, un mic Stalin"

Fostul lider al PSD Buzau Ion Vasile declara la plecarea sa din partid ca "Ponta se comporta ca Stalin", declansand Jihadul in PSD. Ideea lui Vasile a fost preluata miercuri seara la Antena de fostul lider al social-democratilor Mircea Geoana, care a sustinut ca e timpul sa se incheie campania de "lichidare a oamenilor buni din partid, ca pe timpul lui Stalin".

Sursa: Jurnalul National

UDMR vrea 15 martie zi libera, oficial... Cazul Voiculescu-CNSAS: "Dosarul se va transa la CEDO"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x