Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ce a spus Ministrul Sănătății lui Orban despre obiceiul de a bea și a fuma: "Găsesc că este un moment regretabil"

Nelu Tătaru a afirmat zilel acestea că a fost la ziua lui Ludovic Orban, însă numai la început. Știa ce se întâmpla în biroul premierului, dar a plecat la scurt timp. Acesta face câteva precizări despre întregul eveniment afirmând că "este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări".

Ce a spus Ministrul Sănătății lui Orban despre obiceiul de a bea și a fuma: "Găsesc că este un moment regretabil"

„Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Găsesc că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări. Nu sunt nici fumător, nici băutor”, a potrivit Agerpres.

Cât despre recomandarea pe care i-ar face-o premierului Ludovic Orban, care este fumător, Tătaru a spus: „Este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili. Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”.

Ludovic Orban a comis-o din nou! Poza e deja virală. Cum a fost surprins premierul, la Palatul Victoria

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări a fost publicată, vineri, pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern.

Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat că a aplicat sancţiuni contravenţionale pentru cinci membri ai Executivului.

Răsturnare de situație! Cine este autorul fotografiei în care Ludovic Orban apare fumând la Palatul Victoria: ”Ministrul în chiloți a trimis-o unei persoane din Craiova!”

Cine ar fi făcut poza?

Deși inițial s-a spus că cel care ar fi făcut fotografia ar fi fost Ionel Dancă, șeful Cancelariei, autorul pozei este de fapt altcineva.

Mai exact, potrivit Antena 3, cel care ar fi făcut poza este, de fapt, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

Potrivit surselor, ministrul ar fi trimis poza „din greșeală” unei persoane din Craiova care îl cunoștea pe Cristian Vasilcoiu, cel care a și postat fotografia.

Recomandari