Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Răsturnare de situație! Cine este autorul fotografiei în care Ludovic Orban apare fumând la Palatul Victoria: ”Ministrul în chiloți a trimis-o unei persoane din Craiova!”

Răsturnare de situație în cazul imaginii în care premierul Ludovic Orban apare fumând alături de alți miniștri. Deși inițial s-a spus că cel care ar fi făcut fotografia ar fi fost Ionel Dancă, șeful Cancelariei, autorul pozei este de fapt altcineva.

Mai exact, potrivit Antena 3, cel care ar fi făcut poza este, de fapt, Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

Potrivit surselor, ministrul ar fi trimis poza „din greșeală” unei persoane din Craiova care îl cunoștea pe Cristian Vasilcoiu, cel care a și postat fotografia.

Ludovic Orban a comis-o din nou! Poza e deja virală. Cum a fost surprins premierul, la Palatul Victoria

"Ionuț Stroe, 'ministrul în chiloți', este cel care a făcut această fotografie, a trimis-o unei persoane din Craiova, iar acea persoană se pare că a trimis fotografia jurnalistului Cristian Vasilcoiu, cel care a publicat-o.

Surse: Ludovic Orban a identificat fotograful celebrei poze din biroul Guvernului

Ei bine s-a aflat și acest lucru, cine a făcut fotografia, cum a ajuns ea în presă și sigur că întrebarea de fond este dacă acolo a fost prostie sau pur și simplu este o operațiune", a spus Mihai Gâdea, în ediția de luni a emisiunii SInteza zilei.

Fotografia ”buclucașă”, făcută publică la sfârșitul săptămânii trecute

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări a fost publicată, vineri, pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern.

Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat că a aplicat sancţiuni contravenţionale pentru cinci membri ai Executivului.

Recomandari