Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Ce face Viorica Dăncilă după ce și-a dat demisia de la șefia PSD. Imaginea făcută publică a stârnit isterie: ”Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”

Viorica Dăncilă, fostul premier al României și președinte al PSD, și-a reluat viața liniștită după eșecul de la alegeri, ea fiind surprinsă într-un supermarket din Ploiești. 

Ce face Viorica Dăncilă după ce și-a dat demisia din PSD

Conform Prahova Online, fostul premier a fost surprinsă pe 1 decembrie, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un supermarket din Ploiești, unde s-ar fi aflat pentru a-și vizita tatăl, de Sărbători, care locuiește într-un cartier din Ploiești.

Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, primul interviu alături de soțul ei: ”Suntem împreună de 36 de ani. Am luat-o cu căruța de la gară!”

Fotografia postată pe rețeaua de socializare a strâns zeci de reacții, iar printre comentarii s-au regăsit și aprecieri de genul „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Viorica Dăncilă se bucură, însă, de popularitate, iar unele persoane i-au cerut să se pozeze cu ea, ea arătându-se încântată și acceptând solicitările lor.

Răspunsul dat de Viorica Dăncilă când a fost întrebată de unde a avut bani pentru patru case

Viorica Dăncilă a demisionat, în urmă cu o săptămână, de la șefia PSD, după o ședință CEx care a durat mai bine de șase ore, în urma pierderii alegerilor prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro