Antena Căutare

Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, primul interviu alături de soțul ei: ”Suntem împreună de 36 de ani. Am luat-o cu căruța de la gară!”

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a acordat primul interviu alături de soțul ei, Cristinel Dăncilă, omul care îi e alături de 36 de ani și care a sprijinit-o în cele mai grele momente. 

Cum arată casa Vioricăi Dăncilă. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, primul interviu alături de soțul ei: ”Suntem împreună de 36 de ani. Am luat-o cu căruța de la gară!”
Viorica Dăncilă, prima apariție la TV alături de soțul ei. Cine este și cu ce se ocupă Cristinel, bărbatul care îi e alături de 36 de ani

Viorica Dăncilă a acceptat propunerea Florentinei Fântânaru, jurnalista de la Antena 3, de a-i acorda un interviu alături de soțul ei, iar candidatul PSD la prezidențiale a acceptat și, mai mult de atât, i-a deschis porțile casei sale.

O nouă gafă marca Viorica Dăncilă. Candidatul din turul doi la alegeri prezidențiale s-a semnat „Bucătar-Șef” într-o scrisoare oficială

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am filmat acasă la familia Dăncilă. Este primul interviu în care apare domnul Dăncilă, un interviu în care am aflat ce a fost în sufletul lui când soția i-a fost jignită. Sunt împreună de 36 de ani, știu să înfrunte greutățile, știu să se sprijine și să se încurajeze reciproc.", a scris jurnalista Florentina Fântânaru, pe Facebook, unde a publicat și fotografia acestui articol.

De asemeneaa, jurnalista a dezvăluit și care a fost cel mai emoționant moment din timpul interviului: ”Este un moment în care domnul Dăncilă o ia de mâna... stând acolo pe canapea, împreuna, își pune mâna pe mâna ei și o ține de mână."

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă fac ultimele eforturi înainte de alegeri. Cum s-au pregătit cei doi candidați

Viorica Dăncilă este candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019, turul 2, ce vor avea loc pe 24 noiembrie 2019. Românii au de ales între ea și Klaus Iohannis, președintele țării ales în 2014.

Cristinel Dăncikă este directorul unei companii petroliere. Bărbatul a încasat anul trecut un venit total de 325.949 lei, adică 69.350 euro. Asta înseamnă că soțul premierului câștigă lunar 27.163 de lei (5.780 euro), mai mult decât consoarta sa.

Câți alegători a câștigat Viorica Dăncilă după conferința de la Palatul Parlamentului! Cifre uluitoare!

Anul trecut, Cristinel Dăncilă a avut un venit total de 325.949 lei, echivalentul a 69.350 euro. Ceea ce s-ar putea traduce printr-un venit lunar mediu de 27.163 lei sau 5.780 euro. Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a avut venituri de 142.519 lei, de la Guvern, dar și 32.628 euro, de la Parlamentul European. În medie, premierul României a câștigat aproximativ 24.780 lei – 5.270 de euro.

Alegeri prezidenţiale 2019 - MAE: La ora 9.00, votul era în curs de desfăşurare în 24 de secţii de votare din străinătat... Iohannis a postat pe Facebook un clip video în care apare în geaca roşie, în Piaţa Universităţii şi mesajul "HAI LA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x