Antena Căutare

Ce inseamna pentru PDL sa obtina un scor "prost" la alegerile parlamentare

Un scor electoral mai mic de 20% ar fi unul "rau" pentru PDL si pentru Alianta Romania Dreapta (ARD), in timp ce obtinerea a circa 25-30% din optiunile de vot ale romanilor ar reprezenta un rezultat foarte bun, a declarat miercuri seara presedintele democrat-liberal, Vasile Blaga, la un post de televiziune.

"Un scor de sub 20% ar fi un scor rau, dar un scor in jurul a 25-30% ar fi un scor foarte bun. Cel mai bun scor pe care noi l-am scos vreodata a fost in 2008, de 34,6%", a spus liderul PDL.

Solicitat sa comenteze un sondaj efectuat de Grupul de studii socio-comportamentale (GSSC) Avangarde, in care ARD este cotat cu 15% din optiunile de vot ale electoratului, presedintele PDL a spus ca nu contesta analizele sociologice, dar a precizat ca el crede doar in cele realizate de case de sondare care s-au dovedit exacte de-a lungul timpului.

Sondajul realizat de GSSC Avangarde arata ca USL ar obtine 62% din intentiile de vot ale electoratului, ARD ar primi 15% din voturi, PP-DD ar fi votat de 14% dintre alegatori, UDMR de 3%, PRM 2%, PNG 1%, iar altele de 3%, daca alegerile ar avea loc duminica urmatoare. Sondajul a fost efectuat in perioada 10-19 noiembrie, pe un esantion de 900 de persoane, cu o marja de eroare maxima de +/ - 3,3%.

Citeste mai mult pe antena3.ro!

Adrian Nastase, despre tentativa de sinucidere: "Eu am vrut sa ajung la morga, nu sa aman executarea pedepsei"... Foto! Totul pentru voturi, totul pentru victorie! Ce-a ajuns sa faca Elena Udrea in campania electorala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x