Antena Căutare

Foto! Totul pentru voturi, totul pentru victorie! Ce-a ajuns sa faca Elena Udrea in campania electorala

Daca n-ar fi (campania electorala), nu s-ar mai povesti. Politicienii, manati de dorinta de a ajuta in orice moment oamenii, sunt gata sa renunte la confort si bani, pentru a-i reprezenta cu cinste in Parlamentul Romaniei. Siiiiigur ca da, si marmota invelea ciocolata in staniol.

Atunci cand realitatea lor se ciocneste de realitatea noastra, a oamenilor de rand, este cu siguranta pentru un singur motiv: votul nostru. Si ne ofera promisiuni - ca o sa faca, ce n-au facut ceilalti in 30 de ani, ca o sa fie numai lapte si miere, ca o sa ne creasca salariile, ca tinerii vor avea de lucru, ca batranii vor avea pensii decente.... sa mai continuam?

Nimic din aceste lucruri nu se vor intampla, iar marea majoritate dintre noi stie acest lucru. Politicienii vaneaza insa voturile celor care sunt usor influentabili, care cred si spera ca cineva va pune punct acestui macel de bun simt din Romania.

Elena Udrea si-a postat pe contul de Facebook mai multe imagini care o arata in timp ce sta de vorba cu oameni simpli, de la tara - ce se simt mandri ca "doamna Elena" a venit tocmai de la Bucuresti la ei in sat. Care sunt subsolurile acestor vizite electorale.... isi vor da seama prea tarziu..... Asta in timp ce drumul din sat era pietruit in scop evident electoral...

Sursa: Antena3.ro

Foto: Facebook

Ce inseamna pentru PDL sa obtina un scor "prost" la alegerile parlamentare... Tariceanu: “La un moment dat, PNL va trebui sa se desparta de PSD”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x