Antena Căutare

Cezar Preda: "Duelul intre prostanaci" pune puterea in situatii "complet idioate"

"Duelul intre prostanaci" pune puterea in situatii "complet idioate", a declarat vicepresedintele PDL Cezar Preda, vineri, la RFI Romania, referindu-se la decizia privind retrimiterea Legii educatiei la Guvern.

"Asta inseamna compromiterea definitiva a lui Mircea Geoana. Prin pozitia sa destul de ingrata in PSD, acest duel, daca-mi permiteti, fara sa jignesc, fara sa aiba vreo conotatie, dar citand din clasici, acest duel intre prostanaci, cu ghilimelele de rigoare, ne duce pe noi in situatii complet idioate. Nu poti sa-l obligi pe seful Senatului sa faca ceea ce nici atributiile sale nu-i permit, nici faptul ca el e constient ca nu trebuie sa faca asa si totusi il obligi sa faca - aduceti-va aminte de decizia Biroului Permanent al Partidului Social Democrat, care-l obliga pe Mircea Geoana sa nu-si puna semnatura pe un document. Astea sunt lucruri care-l compromit definitiv. Modul in care au procedat, Birourile Permanente avand majoritatea opozitiei au retrimis Legea educatiei la Guvern, nu se inscrie decat in acest deziderat al opozitiei, de a intarzia orice lege"






Intact Images
"Metoda Anastase", folosita la Bruxelles impotriva presei... Videanu: "Elena Udrea ar putea fi candidatul PDL la Primaria Capitalei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x