Căutare Live

Cine este Ion Ștefan, noul ministru al Dezvoltării Regionale

Ion Ștefan este deputat de Vrancea și a fost propus de către cei din Guvernul Orban în funcția ministru al Dezvoltării Regionale și a devenit astfel cel care controlează fondurile de sute de miliarde de lei alocate primăriilor și consiliilor județene.

Ion Ștefan nu este un politician extrem de cunoscut. Ion Ștefan este inginer electromecanic și a absolvit Marina la Constanța. Ministrul Dezvoltării Regionale are o fabrică de mase plastice în Focșani alături de fratele său.

În 2016, el a fost candidatul PNL la primăria Focșani, cursă pierdută în fața PSD-istului Cristian Misăilă. Ion Ștefan își proclamase victoria în noaptea alegerilor, dar a doua zi numărătoarea oficială l-a desemnat câștigător pe contracandidatul PSD.

El deține cinci terenuri agricole în Vrancea, două apartamente și un cont de 91.000 de lei, dar și plasamente (împrumuturi de 1,4 milioane de lei). Are doi copii.

Potrivit Vrancea 24, el este ginerele fostului primar al Focșaniului, Nicolae Lățcan, a cochetat în trecut și cu PNȚCD.

DECLARAȚIE DE AVERE ION ȘTEFAN

Potrivit declarației de avere, Ion Ștefan deține trei terenuri intravilane în Vrancea, și două agricole. Are și două case, de 130 mp, într-o comună din Iași, și de 910 mp, în Focșani. El a acordat două împrumuturi în valoare toală de 1,4 milioane lei pentru campania electorală a PNL, unul de un milion și altul de 400.000 de euro.

Sursa: www.g4media.ro

Unde și cum votezi la alegerile prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019. Află care este secția ta de votare. Detali... Cine este Marcel Ioan Boloș, actualul ministru al Fondurilor Europene...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri