Căutare Live

Ciolacu anunţă că plenul Camerei Deputaţilor se va întruni în 28 ianuarie pentru votul pe proiectul privind pensiile speciale

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, că în 28 ianuarie va avea loc o şedinţă de plen a Camerei pentru votarea proiectului privind pensiile speciale, urmând să fie scos un amendament. "Nu mai avea rost ca PSD să facă o altă solicitare de sesiune extraordinară, chiar era un joc mai mult politic şi dădea o notă de neseriozitate", a spus el.

Marcel Ciolacu a spus, luni, că la Camera Deputaţilor s-a hotărât ca în 28 ianuarie să aibă loc o şedinţă de plen pentru votarea proiectului de pe ordinea de zi privind pensiile speciale.

"Nu mai avea rost ca PSD să facă o altă solicitare de sesiune extraordinară, chiar era un joc mai mult politic şi dădea o notă de neseriozitate", a explicat el.

El a precizat că acest proiect de lege "nu mai trebuie dezbătut".

"Va veni în plen la vot şi vom scoate amendamentul Comisiei privind sportivii şi personalităţile României care erau prinse în acel amendament. Cu alte cuvinte, pe 28 va fi dezbatere, scoţând acel amendament, plus vot final", a adăugat el.

Vineri, PSD a transmis că votează eliminarea pensiilor speciale şi că va cere convocarea unei sesuni extraordinare în acest sens. ”Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea”, a transmis PSD care a afirmat că, dacă PNL va ataca la Curtea Constituţională, vor trece la impozitarea pensiilor speciale.

”Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu NU vor!”, a transmis, vineri, PSD.

Sursa : news.ro

Ciolacu: Am luat act şi de solicitarea preşedintelui României şi am aprobat sesiune extraordinară comună în perioada 27-... Ciolacu: Părerea noastră, chiar dacă matematic nu avem numărul de voturi, că va trece această moţiune / Matematic, mai e...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x