Antena Căutare

Claudiu Saftoiu, validat ca presedinte director-general al TVR

Claudiu Saftoiu a fost validat, marti, de plenul Parlamentului, in functia de presedinte-director general al SRTV, acesta intrunind 219 voturi "pentru" si sapte voturi "impotriva". Senatorii si deputatii si-au exprimat optiunea prin vot secret cu bile, in absenta parlamentarilor PDL, care au decis sa boicoteze lucrarile plenului reunit.

Potrivit deciziei majoritatii senatorilor si deputatilor, votul pentru validarea lui Claudiu Saftoiu a fost dat in paralel cu cel pentru revocarea din functia de presedinte al Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor a lui Constantin Buzoianu.

Claudiu Saftoiu a fost ales, saptamana trecuta, presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv).

Membrii CA al TVR, validati de plenul Parlamentului, au votat in aceeasi zi candidaturile lui Claudiu Saftoiu si Valentin Nicolau la presedintia CA, alegandu-l pe cel dintai presedinte-director general al TVR. Votul a fost "cu usile inchise".

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

MRU, despre candidatura lui Becali: "In locul lui Antonescu, mi-ar fi rusine sa ma uit la portretele Bratienilor&qu... Gigi Becali a fost achitat in dosarul schimburilor de terenuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x