Antena Căutare

Clubul "schiorilor destepti", abonat la banii Guvernului

"Schi in Romania" reprezinta unul dintre cele mai scumpe programe in care Guvernul Romaniei pompeaza peste un milliard de lei catre autoritatile locale prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea. Din aceasta afacere castiga toata lumea, mai ales ca valoarea proiectelor se schimba de la o zi la alta.

Pe de-o parte, castiga primarii care s-au zbatut sa obtina banii de la Guvern si deja se gandesc la un nou mandat, pe de alta parte, "schiorii destepti" - apropiati sau sponsori ai Partidului Democrat Liberal, care isi freaca mainile de bucurie pentru ca au semnat contracte "babane" cu statul.

O data cu dezvoltarea partiilor de schi, amenajarea lacurilor de acumulare si montarea echipamentelor de telegondola vor fi defrisate cateva sute de hectare de padure, care vor fi valorificate de drujbasi autohtoni.

Acomin SA este una dintre firmele care au castigat cele mai multe lucrari de dezvoltare a domeniilor schiabile din Romania.

Pe rand, a beneficiat de contracte de la primarile Vulcan, Azuga, Sinaia, Campulung Moldovenesc, Rasnov si Petrosani. In ultimul an, aceasta societate a castigat in asociere cu alte firme mai multe contracte a caror valoare depaseste suma de 500 de milioane de lei. Acomin SA face parte din grupul Quasar, controlat de hunedoreanul Horia Daniel Faur impreuna cu Eugen Hoancea.

In portofoliul grupului sunt cuprinse mai multe societati cu activitati de inchiriere a spatiilor comerciale, cum ar fi Jiul Shopping Center, Ulpia, Nera Shopping Center, Primavera Turism, Discount, Comfruct, dar si Quasar Industries, Tino Beton, Primavera Residence. Ultima se ocupa cu dezvoltarea proiectelor imobiliare. Eugen Hoancea a declarat ca nici o firma din grupul Quasar nu are legatura cu PDL. "Mai mult avem deficite de multe milioane de lei.

Tot articolul, in Jurnalul National

Udrea: E necesara o reimpartire a Romaniei in regiuni... Basescu ii inchina ode lui Ceausescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x