Antena Căutare

Coalitia de guvernamant a semnat protocul de sustinere a Tratatului fiscal UE

Acordul pentru ratificarea de catre Romania a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul Uniunii Economice si Monetare a fost semnat de presedintele PDL Emil Boc, presedintele UDMR Kelemen Hunor, presedintele UNPR Gabriel Oprea si liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale Varujan Pambuccian.

Puterea a convenit sa adopte tratatul fiscal prin procedura parlamentara, urmand ca un proiect de lege in acest sens sa fie elaborat in perioada urmatoare, deoarece adoptarea actului prin modificarea Constitutiei ar fi fost dificila, in conditiile in care Opozitia se opune modificarii acesteia inainte de alegerile parlamentare.

Membrii coalitiei au anuntat ca protocolul incheiat este deschis si Opozitiei.

"Pozitia noastra comuna a fost aceea ca in cadrul coalitiei sa semnam un acord pentru sustinerea semnarii si ratificarii de catre Romania a acestui tratat, acord care trebuie consfintit intr-un protocol al coalitiei si care semneaza a fi deschis si celorlalte partide parlamentare, pentru ca este vorba de interesul national", a declarat Emil Boc.

Foto: Intactimages

Iliescu se intreaba de ce se grabeste ratificarea Tratatul fiscal: "Cat pricepe Basescu?"... Victor Ponta solicita premierului suspendarea imediata a Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x