Antena Căutare

Codrut Marta a fost dat in urmarire internationala

Codrut Marta, fostul sef de cabilet al lui Sorin Blejnar, a fost dat in urmarire internationala. Anchetatorii incearca sa afle pas cu pas ce a facut Marta in ultima zi in care a fost vazut.

Inspectoratul General al Politiei Romane a solicitat urmarirea internationala, prin Interpol, a lui Codrut Marta. Toate acestea dupa ce barbatul fusese dat in urmarire nationala. Sotia sa i-a semnalat disparitia, in data de 25 mai.

Anchetatorii au mai multe probe, insa pana acum nu exista o ipoteza clara a disparitiei acestuia. Deocamdata, nu se stie daca Manta a fugit pentru a scapa de pedeapsa penala sau a fost ucis. Unii sustin ca acesta a plecat din tara pe la vama Giurgiu, insa anchetatorii sunt rezervati.

Anchetatorii au audiat mai multe persoane si au analizat convorbirile telefonice pe care Codrut Marta le-a avut inainte de disparitia sa.

Codrut Marta era anchetat, alaturi de alte 15 persoane, pentru o frauda de aproximativ 20 de milioane de euro prin comercializarea de motortina fara plata accizelor catre firmele care detin statii de distributie in mai multe judete.

Vezi in VIDEOCLIPUL de mai jos cum comenteaza Mircea Badea cazul lui Codrut Marta!

FOTO: Intact Images

Mama Robertei Anastase, acuzata ca are afaceri ilegale cu Posta Romana... VIDEO! Campanie electorala cu scandal, in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x