Căutare Live

Comisia juridică a aprobat ridicarea imunității și începerea urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu

Comisia juridică din Senat a aprobat ridicarea imunității și începerea urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu. 

Comisia juridică din Senat a aprobat ridicarea imunității și începerea urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu.

Robert Cazanciuc a precizat că decizia a fost luată cu trei voturi pentru, două abțineri și un vot împotrivă. „Asta înseamnă că noi, Comisia juridică, vom propune Senatului efectuarea urmăririi penale față de domnul Tăriceanu, urmând ca acesta să decidă în consecință.”

„Avem un termen dispus ieri, de două săptămâni, de către Biroul permanent pentru depunerea raportului, va fi probabil mai devreme. Au fost două pledoarii şi au fost depuse mai multe documente de către avocat. Şi în timpul audierilor, şi ulterior, cred că de două-trei ori, au fost depuse documente în apărare”, a arătat Robert Cazanciuc.

Sursa: Antena 3

Marcel Ciolacu este noul președinte al Camerei Deputaților... Liviu Dragnea are condiţii de VIP la Penitenciarul Rahova! Ce regulă a fost încălcată pentru confortul lui...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri