Căutare Live

Constantin Simirad: Monarhia ar fi in acest moment salvarea Romaniei

Presedintele Consiliului Judetean Iasi si fostul primar al orasului Iasi, Constantin Simirad, a declarat vineri ca in acest moment "salvarea Romaniei ar veni prin reinstaurarea Monarhiei".

Declaratia lui Simirad a venit in contextul vizitei Altetei Sale Regale Principele Radu la Iasi. In timpul intalnirii Constantin Simirad a multumit reprezentantului Casei Regale pentru onoarea de a fi primit medalia Regele Mihai I.

Conform Agerpres, Simirad a declarat: "S-ar impune extraordinar de mult readucerea familiei regale pe locurile pe care istoria i le-a oferit. Cred ca astfel am asista la mai putine batalii politice. In plus, familia regala ar constitui un factor de echilibru si o reabilitare a cuvantului onoare. Nu trebui sa uitam ca familia regala a facut Romania moderna".

Traian Basescu, intalnire cu militarii romani din Afganistan... Antonescu, 80% reconfirmat in fruntea PNL...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri