Antena Căutare

Crin Antonescu a explicat cum si-a luat apartament de lux

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca, impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PNL Adina Valean, a achizitionat un apartament "cu acte in regula", respectand toate legile in vigoare din Romania. Explicatia liderului PNL vine in contextul in care presa a vuit in ultimele zile despre noul penthouse de lux al acestuia din zona Herastrau.

"Eu cu sotia am achizitionat un apartament cu acte in regula, conform tuturor legilor in vigoare in Romania, cu un contract de vanzare-cumparare, cu un pret, cu niste plati (...) Nu vad care e subiectul. Eu in casa nu am un elefant, ceea ce ar fi fost un subiect, nu am ucis un proprietar si i-am ocupat casa, ceea ce, admit, ar fi fost un subiect, casa nu e in Mihaileanu si mi-am tras-o pe gratis, ceea ce chiar si asta ar fi putut fi un subiect", a declarat Crin Antonescu.

De asemenea, Antonescu a precizat ca pana pe 15 iunie, conform legii, achizitia va fi consemnata in declaratia sa de avere, cat si in cea a sotiei sale.

Un metru patrat construit in zona in care au cumparat sotii Antonescu costa in jur de 2.000 de euro.

In calitate de senator, Antonescu a castigat in anul fiscal 2010, 51.622 de lei din salariu, in timp ce sotia a acumulat 75.000 de euro din salariul de la Parlamentul European si 90.000 de euro din activitati de consultanta.

Foto: Intactimages

Crin Antonescu: Lustratia a fost ratata de 20 de ani incoace. PD incearca sa mai adune niste voturi... Antonescu: Prima problema a premierului ar fi trebuit sa fie ca a fost votat cu sala pe jumatate goala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x