Antena Căutare

Crin Antonescu: "Basescu a ras ca un nesimtit"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca presedintele Basescu a sfidat "cu nesimtire" opinia publica, luni, la consultari, cand a ras "ca un nesimtit" pe seama unei "magarii" pe care a facut-o, legat de casa din Mihaileanu, de care ar trebui sa se fereasca ca "dracul de tamaie".

"Eu nu-l sfidez, nu am de ce si pe cine si nu sunt in pozitia, nu sunt soldat si dansul comandant sa-l sfidez, nu-s elev si dansul diriginte. Eu cred insa ca daca e vorba de sfidare si de nesimtire maxima, totala, am vazut luni un presedinte care cu nesimtire sfideaza opinia publica. Povestea asta cu Mihaileanu despre care exigentii partizani ai ANI si anatomistii ai cazului Voicu il ignora si spun ca nu e un capat de tara, o cunoaste toata tara"


o magarie" facuta de el.

"Cum este posibil ca in vreme ce tu doresti sa te legitimezi ca omul care pazesti cu severitate, cu rigoare maxima, atitudinea la centima a demnitarului public, sa razi ca un nesimtit pe seama unei magarii pe care ai facut-o, in conflict de interese, in dispretul legii, in orice? Acest tip de tupeu care i-a adus mult castig domnului Basescu, e in continuare cultivat, nimeni nu a comentat despre asta, a comentat cat de rau cat si orbraznic si lenes este Antonescu ca nu s-a dus la intalnire"

un om care in calitate de presdinte al acestei tari rade in nas tuturor in legatura cu casa din Mihaileanu, de care ar trebui sa se fereasca ca dracul de tamaie sa pomeneasca, insotit de ranjetele slugarnice ale perechii Boc-Videanu

nu e vorba de sfidare"

"Nu e vorba de sfidare, pentru ca in ce ma priveste pe mine, si cu atat mai putn pe colegii mei liberali, nu am avut niciodata aceasta intentie, nu-mi face nicio placere sa sfidez pe domnul Basescu, nu gasesc demna o asemenea atitudine si nu am facut-o niciodata"




Gafa jenanta a Robertei Anastase in plen... UNPR si-a ales imn: Noi suntem romani, pe acordurile corului Armatei adus de ministrul Oprea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x