Antena Căutare

UNPR si-a ales imn: Noi suntem romani, pe acordurile corului Armatei adus de ministrul Oprea

Independentii adunati sub sigla Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) si-au ales imnul de partid: melodia "Noi suntem romani". Imnul va putea fi pentru prima data auzit la Conferinta Nationala Extraordinara a formatiunii, care va avea loc in data de 1 Mai la Cercul Miliatr din Capitala, imn interpretat chiar de corul Armatei, ale carui servicii au fost contractate chiar de minstrul de resort, Gabriel Oprea, sustin surse din cadrul acestei formatiuni.

In paralel, mitingul din Piata Revolutiei, la care sunt asteptate cateva mii de persoane va fi condimentat cu evolutia la scena deschisa a unor trupe de muzica populara si pop, printre care s-ar numara si cantareata Loredana Groza, sustin sursele citate.

La Conferinta Nationala Extraordinara unde se va alege structura interimara de conducere a formatiunii sunt asteptati in jur de 400 de delegati.

Potrivit surselor citate, Marian Sarbu va fi ales presedinte al UNPR pana in toamna, Gabriel Oprea, presedinte executiv, Cristian Diaconescu , presedinte de onoare, iar Neculai Ontanu, secretar general.

Din esalonul doi de conducere, cel al vicepresedintilor, vor face parte Eugen Nicolicea, Liviu Campanu, Valeriu Steriu, Ioan Munteanu, Sorin Chivu, Ovidiu Marcuteanu, Vasile Nedelcu.

Crin Antonescu: "Basescu a ras ca un nesimtit"... Vremuri grele: Camera Deputatilor da peste 100.000 de lei pe hartie igienica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x