Antena Căutare

Crin Antonescu: "Guvernul considera ca Romania este in stabilitate acum"

Crin Antonescu a tinut miercuri o conferinta dupa consultarile dintre USL si cei din Guvern.

Principalele declaratii ale lui Crin Antonescu:

"Vrem sa gasim o solutie pentru criza in care se afla Romania.

Dansii considera ca Romania este in stabilitate acum, noi consideram ca ceea ce se petrece in strada si nu numai, sunt semnele unei grave instabilitati.

I-am spus clar ca din punctul nostru de vedere, care este si punctul de vedere al celor mai multi protestati, solutia este demisia acestui Guvern, un acord intre Guvern si Opozitie pentru alegeri anticipate si un Guvern de tehnocrati.

Nu e deloc adevarat ca anticipatele ar dura spre septembrie. Daca ar exista un astfel de acord, puteam avea pana la sfarsitul lunii martie asemenea alegeri. Si astfel vom raspunde nemultumirilor publice.

Le-am spus celor care reprezinta Puterea ca incercarea de a responsabiliza si Opozitia pentru nemultumirile strazii este incorecta si nedemocratica. Puterea are responsabilitatea ei, Opozitia problemele ei.

Alegerile anticipate nu sunt o situatie exceptionala.


Foto: Intact Images

Sondaj CSOP: Increderea in clasa politica, la 10%. Ponta - 23%, Antonescu - 21%, Basescu -18%... Emil Boc: Saptamana viitoare vom avea o sesiune parlamentara extraordinara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x