Antena Căutare

Crin Antonescu il ataca cu guvernatorul BNR: Face afirmatii generale si promisiuni

Presedintele PNL il ataca pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, despre care spune ca face afirmatii generale si promisiuni. Liderul liberal a marturisit ca nu ar sustine o eventuala candidatura a lui Isarescu la presedintia Romaniei.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu ii trage putin de maneca pe politicienii romani. El sustine ca discursurile politice nu ar trebui sa contina referiri la problemele sensibile din sfera economica.

Presedintele PNL, Crin Antonescu spune ca declaratiile pe care guvernatorul BNR, Mugur Isarescu le-a facut in ultima vreme au o..."generalitate strivitoare". In plus, ar ar avea tendinta de a promite mai mult, din cauza apropierii alegerilor.

"Daca ar dori sa spuna ceva de Romania, nu o afirmatie generala de neatacat din Patagonia pana in Suedia, ar spune ca Romania trebuie condusa de oameni politici cu bune intentii", a spus Antonescu, citat de Gandul.

Crin Antonescu ii cere guvernatorului BNR sa spuna lucruri concrete despre ce se intampla in Romania, in prezent.

"Ar fi cazul daca vrea sa ne spuna ceva valabil acum si aici si anume ca in Romania, indiferent ce impozitare facem si de la cine imprumutam, trebuie sa se termine cu hotia organizata din fruntea statului pana jos, cu politizarea administratiei, care a atins cote paroxistice", a mai spus liderul PNL.

Crin Antonescu a afirmat ca nu ar sustine candidatura guvernatorului BNR la Presedintia Romaniei.

Raluca Turcan: Romania pare sa fie dominata de suspendaci. Opozitia seamana cu alcoolicii anonimi... Ministrul Educatiei are doar 11 clase, potrivit legii romane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x