Antena Căutare

Crin Antonescu: Opozitia poate provoca anticipate prin greva parlamentara accentuata

Co-presedintele Uniunii Social Liberale si presedintele PNL, Crin Antonescu a explicat in cadrul unei emisiuni Tv ca in sanul Uniunii se contureaza o noua strategie pentru a provocarea organizarea de alegeri anticipate. Antonescu a explicat ca aceasta ar consta intr-o greva parlamentara accentuata, in care parlamentarii Uniunii sa renunte la indemnizatii si alte beneficii, dar nu si la calitatea de alesi.

"Maine (luni, n.r.) se va lua aceasta decizie. Este o decizie care se va discuta cu parlamentarii fiecarui partid in parte si dupa aceea in USL. (...) Va fi o greva accentuata, adica o retragere din Parlament cu renuntarea si la indemnizatia de parlamentar si la celelalte beneficii, dar fara a renunta la calitatea oficiala politica de parlamentar, astfel incat sa se mentina cvorumul si pentru a putea activa aceasta calitate prin vot", a declarat Crin Antonescu.

De asemenea, Antonescu a spus ca, cel mai usor, anticipatele ar putea fi provocate printr-un acord politic al tuturor partidelor, iar USL este gata sa discute inclusiv cu PDL.

Foto: Intactimages

PDL nu va desemna candidati in colegiile vacantate, daca Opozitia demisioneaza din Parlament... Traian Basescu: Recesiunea din Zona euro, infraneaza Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x