Antena Căutare

Crin Antonescu: "Traian Basescu n-are nici o treaba cu remanierea"

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, la sediul Uniunii Social Liberale, ca presedintele Traian Basescu "nu are nici o treaba cu remanierea guvernamentala", aceasta fiind in sarcina primului ministru si a partidelor de guvernamant.

"Nu are nici o treaba nici cu remanierea. Se vorbeste pe toate posturile, imi pare rau, prosteste ca remanierea este treaba presedintelui. Nu-i deloc treaba presedintelui. Remanierea este treaba primului ministru si a partidului sau partidelor de guvernamant. In ultima instanta, a Parlamentului, pe unde aceasta remaniere trece", a afirmat Antonescu.

Declaratiile liderului PNL vin dupa ce presa a scris ca liberal democrat liberalii au stabilit duminica, in urma intalnirii de la Vila Lac 23, ca premierul si presedintele sa decida remanierea guvernamentala.

Intrebat de ce crede ca seful statului a lipsit de la sedinta de duminica a PDL, liderul PNL a afirmat ca, in opinia sa, presedintele nu trebuie sa participe la astfel de intruniri si abia de aceasta data a procedat 'normal'.

"Abia ieri presedintele a procedat normal. N-are ce cauta la sedintele de partid ale PDL. In alte ocazii a procedat anormal. Nu stiu daca Vila Lac II este a Guvernului sau a PDL. E a lor? A RAPPS, a poporului, adica, atunci Dan Diaconescu", a afirmat presedintele PNL.

Crin Antonescu si-a exprimat speranta ca motiunea simpla a USL pe tema subventiei la energie termica, "Caldura care ingheata Romania: Regimul Basescu - Boc", va trece luni in Senat.

"Noi speram sa treaca motiunea simpla a USL, stiti ca la Senat ese un echilibru al voturilor, vom fi acolo, vom sustine, vom vedea", a mai spus Antonescu.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Olguta Vasilescu: "O persoana cu dizabilitati poate ajunge sef de stat, asa cum a facut si presedintele Romaniei&qu... Remanierea Guvernului va fi decisa de Boc si Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x