Antena Căutare

Cristian Boureanu are datorii si la firmele de stat: 2,8 mil. lei catre Oltchim

Ramplast Distributie Profile SRL, detinuta de deputatul PDL Cristian Boureanu, are datorii de 2,8 milioane de lei catre compania de stat Oltchim Ramnicu-Valcea, al carei distribuitor este unic pe Bucuresti. Datoria atinge aproape jumatate din cifra de afaceri a companiei si a beneficiat de „ingaduinta” din partea companiei de stat care, din nefericire, este in subordinea colegului de partid al lui Boureanu, ministrul Economiei si Comertului, Adriean Videanu.



Oltchim, nevoita sa-i esaloneze datoriile?

Potrivit datelor furnizate de Oltchim, firma lui Boureanu are o datorie de aproape 3 milioane de lei catre compania de stat.

Firma Ramplast Distributie Profile SRL are catre Oltchim Ramnicu-Valcea in momentul de fata un debit total de 2.794.168,26 lei din care 922.810,73 lei in termen. Diferenta, respectiv 1.871.357,53 lei, reprezinta datorie de plata care este in scadenta, cea mai veche avand termen scadent in luna februarie 2010, pentru care cele doua firme - Oltchim si Ramplast Distributie Profile SRL - au in derulare un protocol de esalonare a platilor intocmit in data de 16.03.2010 si valabil pentru perioada 09.03.2010-31.07.2010, timp in care Ramplast Distributie Profile se obliga sa achite aceasta datorie restanta", a declarat pentru „Financiarul" Constantin Roibu, directorul general al Oltchim.
El spune ca firmei lui Boureanu ii sunt percepute dobanzi superioare creditelor contractate.

Tot articolul, in Financiarul

Publice sau nu? Deputatii trebuie sa-si depuna declaratiile de avere pana pe 15 iunie... Mircea Geoana a convocat Biroul Permanent al Senatului pentru luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x